Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από πόνους στη μέση, που πολλές φορές μπορεί να γίνουν ανυπόφοροι και κανέις δε γνωρίζει έναν αποτελεσματικό τρόπο να τους ανακουφίσει.

H παραδοσιακή ιατρική, κυρίως η Αρχαία Κινέζικη Ιατρική, θεραπεύει αποτελεσματικά τα χρόνια προβλήματα με τη βοήθεια του βελονισμού και της πιεσοθεραπείας.

Είναι η μελέτη της ενεργειακής ροής των μεσημβρινών στο σώμα και επηρεάζουν τη λειτουγία του. Οι ασθένειες είναι αποτέλεσμα της προβληματικής ροής της ενέργειας στους μεσημβρινούς, οπότε η λειτουργία των προβληματικών οργάνων μπορεί να αποκατασταθεί με τη δημιουργία κατάλληλης ροής ενέργειας στου μεσημβρινούς. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί εφαρμόζοντας πίεση σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος.

Πιέστε αυτά τα Σημεία και ο Πόνος στην Πλάτη θα Εξαφανιστεί σχεδόν Άμεσα – Μάθετε πως

Η μέθοδος μπορεί να είναι ο βελονισμός ή η πιεσοθεραπεία. Η δεύτερη μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε και δεν απαιτεί ειδική εκπαίδευση, ενώ ο βελονισμός απαιτεί πολλές γνώσεις και ειδικές βελόνες.

Το μασάζ σε συγκεκριμένα σημεία θα ανακουφίσει τον πόνο στις αρθρώσεις, στα πόδια και τους γοφούς. Η συχνή διέγερση θα ανακουφίσει πλήρως τον πόνο. Υπάρχουν 3 σημεία που θα πρέπει να γνωρίζετε, ώστε να λύσετε τα προβλήματα του πόνου στη μέση και στις αρθρώσεις:

  • Η διέγερση του πρώτου σημείου, GB29, που βρίσκεται στην ένωση της πυέλου και του μηριαίου οστού, θα ανακουφίσει τον πόνο από τους γοφούς και τις αρθρώσεις.
  • Σε συνδυασμό με το σημείο GB 30 , που βρίσκεται λίγο πιο χαμηλά, στο τέλος του λαγόνιου οστού, θα θεραπεύσετε τον πόνο στις αρθρώσεις, στο κάτω μέρος της πλάτης, στους γοφούς και στους ώμους.
  • Το τρίτο σημείο , το  B 54, είναι ακριβώς πίσω από το γόνατο. Η διέγερση αυτού του σημείου, μπορεί να χαλαρώσει τους μυς και να ανακουφίσει τον πόνο στους γοφούς και στη μέση.

Η συχνή διέγερση αυτών των σημείων θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε από τους πόνους στη μέση και στις αρθρώσεις για πάντα!