Πολλές γυναίκες έχουν χάσει λίπος από την περιφέρεια της μέσης, σε σύντομο χρονικό διάστημα, χάρη σε αυτή την συνταγή, αλλά και με τη βοήθεια της άσκησης. Αυτό το ρόφημα καύσης λίπους, αποβάλλει την περίσσεια ποσότητα νερού από τον οργανισμό, καίει το λίπος, βελτιώνει την εγκεφαλική λειτουργία, , τη μνήμη, την ακοή και την όραση.

Η ταυτόχρονη κατανάλωση λεμονιού και τζίντζερ, θεωρείται η καλύτερη φυσική φόρμουλα καύσης λίπους που μπορεί να να συμπληρώσει τη διατροφή απώλειας βάρους που ακολουθείτε.

Το τζίντζερ μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα pH του στομάχου, να διεγείρει τα πεπτικά ένζυμα και να βελτιώσει τη διαδικασία της πέψης. Με τον τρόπο αυτό, οι βασικές θρεπτικές ουσίες απορροφώνται πολύ γρήγορα, ενώ τα μη ουσιώδη τρόφιμα που μπορεί να προκαλέσουν δυσκοιλιότητα και φούσκωμα αποβάλλονται γρήγορα από τον οργανισμό. Αυτές οι διαδικασίες βοηθούν στη γρήγορη καύση του λίπους.

Τα λεμόνια είναι άφθονα με βιταμίνη C. Τα υψηλά επίπεδα βιταμίνης C στον οργανισμό βοηθούν να ενεργοποιηθεί μια σειρά από χημικές αντιδράσεις που καίνε το περιττό λίπος, χρησιμοποιώντας το σαν ενέργεια.

Η κανέλα μπορεί να επηρεάσει την πιο προβληματική περιοχή για πολλούς ανθρώπους, το κοιλιακό λίπος. Η κανέλα καίει το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς πιο αποτελεσματικά από ότι σε άλλα μέρη του σώματος. Η κανέλα ελέγχει τα επίπεδα ινσουλίνης στο σώμα μας. Έχει τη μοναδική ικανότητα να μιμηθεί τη δράση της ινσουλίνης στο σώμα, και με αυτόν τον τρόπο ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

Το αγριοράπανο είναι πολύ ωφέλιμο όταν καταναλώνεται με τρόφιμα που περιέχουν με υψηλή ποσότητα λίπους γιατί διεγείρει την πέψη. Το αγριοράπανο καθαρίζει τον οργανισμό, ενισχύει το μεταβολισμό, αδειάζει τις αποθήκες λίπους γι ‘αυτό είναι συχνά συνιστάται σε διαβητικούς. Επιπλέον, ενισχύει τη δημιουργία και την ανάπτυξη ωφέλιμων βακτηρίων στο έντερο.

Τα αγριοράπανο είναι πλούσια σε βιταμίνη C, Β1, Β6, Β2, κάλιο, σίδηρο, ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο. Μπορείτε να το προσθέσετε στο φαγητό σας ή να το χρησιμοποιήσετε ως μια φυσική θεραπεία, η επιλογή είναι δική σας.

Πως να ετοιμάστε αυτό το Θαυμάσιο Ρόφημα Καύσης Λίπους

Συστατικά:

  • 130gr αγριοράπανο
  • 3 βιολογικά λεμόνια
  • 4 κουταλάκια της σούπας βιολογικό μέλι
  • 2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα
  • 1 κομμάτι τζίντζερ (περίπου 2,5cm)

Προετοιμασία:

Βάλτε τα 130gr αγριοράπανο και το κομμάτι τζίντζερ σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε τα σε υψηλή ταχύτητα. Πάρτε αναποφλοίωτα λεμόνια και τα κόψτε σε χοντρά κομμάτια. Αφαιρέστε τα κουκούτσια.  Βάλτε τα και αυτά στο μπλέντερ και χτυπήστε τα μαζί με τα 130gr αγριοράπανο.

Προσθέστε 4 κουταλιές της σούπας μέλι και 2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα και ανακατέψτε καλά. Τοποθετήστε το ρόφημα καύσης λίπους σε ένα βάζο και αποθηκεύστε το στο ψυγείο. Πάρτε ένα κουταλάκι, 2 φορές την ημέρα, μαζί με το γεύμα σας. Τα αποτελέσματα θα γίνουν ορατά μέσα σε 3 εβδομάδες.